Skip to content

Esküvő

"TÖKÉLETES MINDEN PILLANAT, A MAGA TÖKÉLETLENSÉGÉBEN IS"

ORCSI BRIGITTA

SZOLGÁLTATÁSOK

esküvő-icon
ESKÜVŐFOTÓZÁS
páros és jegyes fotózás
PÁROS ÉS JEGYES FOTÓZÁS
lovas élmény fotózás
LOVAS ÉLMÉNYFOTÓZÁS
kreatív-kiegészítők-icon
KREATÍV KIEGÉSZÍTŐK

EXTRÁK

kutyás fotózás
esküvő-icon
esküvő-icon
esküvő-icon
BRIPHOTO-LOGO

RÓLAM ÍRTÁTOK

Dóri_Márió

” Brigit egy baráti ajánlás útján ismertük meg. 

A jegyes fotózásunkon találkoztunk először, ahova egy kicsit feszülten érkeztünk, a szokatlan szituáció miatt, de nagyon kedves és barátságos volt, ez segített ellazulni. Segített megmutatni a legelőnyösebb oldalunkat. Igyekezett megismerni minket, hogy az esküvői fotóink a leginkább az egyéniségünket tükrözzék majd. Nagyon rugalmas és nyitott volt az ötleteinkre. Az esküvőre már barátként érkezett, és része volt a társaságunknak. Nagyon türelmes és alapos volt, időt és energiát nem sajnálva, még a csoportképeknél is próbálta mindenkiből kihozni a maximumot. A többi szolgáltatóval nem ismerték egymást, de hamar megtalálták a közös hangot és egy profi egységként dolgoztak együtt. Megörökítette mindazt amire vágytunk, így sok évvel később is visszatudjuk idézni a mi nagy napunk legszebb pillanatait. Pontosan és gyorsan dolgozik, pár nap múlva már voltak fotóink.

Ha röviden kéne összefoglalni: Brigi egy profi fotós és egy kiváló ember akinek szaktudása és a szíve is a helyén van. „

Veronika_Péter

„Orcsi Brigitta feleségem keresésére egy közösségi oldalon jelentkezett. (Emellett többen is ajánlották.)
Kerestünk általa készített fotókat – nem csak esküvői témában – és úgy láttuk, kifejezetten jó minőségben alkot, és abszolút egybevág a stílusa az elképzeléseinkkel. Felvettük vele a kapcsolatot.
Barátságos, és közvetlen volt, és bár ismerte a fotózásra kijelölt helyszínt, elmentünk hárman megnézni, miből építkezhetünk. Voltak ötleteink, neki is volt pár, így a fotózás napján elég gördülékenyen mentek már a dolgok.
Mi így is nagyon elfáradtunk, Brigiben még úgy gondolom, volt bőven energia, szóval nem kell félteni, ontja magából az ihletet és jól forgatja a gépet. Tetszett, hogy neki is fontosak a háttérben megbúvó részletek, hogy jól legyenek elkapva a pillanatok, hogy valahogy mégis személyre szólóak legyenek.
A fotózás után a képpekkel döbbenetesen gyorsan elkészült, nem lopja a napot, az biztos. Megfelelően, szépen-igényesen kidolgozott képeket kaptunk, és biztos vagyok abban, hogy képességeinek töredékét láttuk csak.
Érdemes mihamarabb felkérni fotózásra, sokan keresik fel esküvőkre, de úgy emlékszem, sok egyéb támában is alkot, szóval elég elfoglaltnak tűnik.
A kapcsolatfelvétel könnyű volt, rövid időn belül válaszolt minden kérdésünkre, korrekt, megbízható és szimpatikus személyiség.”

+36 30 5210622

brigitta.orcsi@gmail.com